Kontakt

E-MAIL:

kuzapresic@gmail.com

VODITELJ UZGOJA: Zlatko Novak
098/17 55 094
01/33 55 130

 

PREDSJEDNIK: Lana Levai
091/1904505

 

ZAMJENIK PREDSJEDNIKA: Alen Galović
091/6400667

 

TAJNIK I BLAGAJNIK: Branka Jureta
091/3392290

 

UPRAVNI ODBOR:
Lana Levai
Alen Galović
Branka Jureta
Zlatko Novak
Petra Dimić

 

NADZORNI ODBOR:
Manuela Galović
Mladen Hrnčević
Gino Vilim Božić

Info za izložbu: 091/6400667

ČLANARINE

Preko članstva u Udruzi se ostvaruje i članstvo u Hrvatskom kinološkom savezu, što je preduvjet za sudjelovanje u izložbama, smotrama, ispitima, utakmicama i drugim službenim kinološkim manifestacijama te je, također, nužno za ostvarivanje prava uzgoja pasa s rodovnicama. Iznos ukupne članarine za Udrugu i HKS iznosi 300 kn do 31. 03. tekuće godine (200 kn HKS + 100 kn KU Zaprešić), a nakon tog datuma pa do kraja tekuće godine iznos članarine je 370 kn (250 HKS + 120 KU Zaprešić).

Ukupni iznos tzv. obiteljske članarine je 70 kuna (50 kn se prosljeđuje HKS-u, a 20 kuna ostaje Udruzi).

Članarine se na račun KU Zaprešić uplaćuju u navedenom zbirnom iznosu
 (zajedno HKS i KU Zaprešić), a Udruga prosljeđuju HKS-u pripadajući iznos i potom član, u dogovoru s ovlaštenom osobom u Udruzi, preuzima iskaznicu HKS-a kojom ostvaruje prava člana HKS-a.

 

Podaci za uplatu članarina:

Broj žiro računa: IBAN HR1423600001101406988

Primatelj: Kinološka udruga Zaprešić

Sjedište i adresa: Zaprešić
u poziv na broj upišite vaš OIB

Svrha uplate: prezime uplatitelja  + članarina

On-line pristupnica

za nove članove u Kinološkoj udruzi Zaprešić  Potvrda o plaćenoj članarini ( jpg, pdf, do 5MB)

  Adresa:


  Napomena
  Ovime potvrđujem da dragovoljno pristupam članstvu Kinološke udruge Zaprešić i članstvu Hrvatskog kinološkog saveza potpisom ove pristupnice, te da prihvaćam njegov Statut, Pravilnike, Odluke i druge akte Kinološke udruge Zaprešić i HKS-a. Izjavljujem da su navedeni podaci točni. Prihvaćam činjenicu da Kinološka udruga Zaprešić ima mogućnost odbiti moje članstvo ako procijeni da djelujem suprotno važećim normama Hrvatskog kinološkog saveza ili Kinološke udruge Zaprešić.
  Suglasan sam da mi Kinološka udruga Zaprešić I Hrvatski kinološki savez povremeno šalju e-poruke koje se odnose na primanje vijesti, poziva, ažuriranja, informacije o uslugama i manifestacijama sukladno aktima udruge. Obvezujem se platiti članarinu.
  Potpisom ove pristupnice obvezujem se pridržavati Statuta i drugih akata te odobravam korištenje mojih osobnih podataka u pristupnici za potrebe evidencije Kinološke udruge Zaprešć i HKS-a, te dragovoljno pristajem da Kinološka udruga Zaprešć i HKS moje gore navedene osobne podatke obrađuju u skladu sa propisima o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka a isključivo u svrhu vezanu za članstvo Kinološoj udruzi Zaprešić i HKS-u, te u skladu sa Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka EU 2016/679.

  Nakon slanja ove pristupnice, kontaktirat ćemo Vas i obavijestiti o tome je li Vaše članstvo i službeno potvrđeno.